Пест Контрол 2000 ЕООДПест Контрол 2000 ЕООД

Анотация

“ПЕСТ КОНТРОЛ 2000”

Фирма “ПЕСТ КОНТРОЛ 2000” Еоод е с централен офис в гр. София. Предмет на дейността ни е извършване на дезинсекционни и дератизационни услуги, срещу основните комунално-битови вредители – хлебарки, мравки, бълхи, мухи, плъхове, мишки и др.

Персонал

Персоналът на фирмата се състои изцяло от специалисти, получили подготовка в НХЗПБ и СРЗИ, поддържащи тесни връзки с тях, ползващи световния опит в интегрирания пест контрол.

Препарати

Нашата фирма използва богата гама препарати на водещи световно-признати производители /BASF, NOVARTIS/, подходящи за всякакъв вид обекти и съобразени с всички изисквания за безопасност, ефективност и опазване на околната среда. Препаратите, с които работим, не вредят на хората. Използваме техника и предпазни средства за професионален пест конрол на фирмите MATABI, GARDENA, PULSAFE.

Дейност

Развиваме успешно своята дейност на територията на градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Ст. Загора, Перник. Имаме готовност за разширяване на обхвата на своята дейност извън горепосочените градове. Обслужваме учереждения, бизнес центрове, офиси, хотели, ресторанти, учебни заведения и други обекти. При поискване, се ангажираме, да предоставим референции.

Предложения

Предлагаме на своите клиенти богата гама от варианти за организиране на ефективна защита от вредители, съобразена с времето и възможностите на нашите партньори – единични обработки /денонощно/, абонаментни договори и други. При необходимост правим изследвания в ДДД лабораторията на НЦЗПБ и при наличие на мутации и устойчивост на вредителите към препаратите се предприемат съoтветни мерки.

Гарантираме коректно отношение към своите клиенти, професионализъм, високо ниво на хигиена в обслужваните от нас обекти.